Algarve Pine Cliffs golfbane

For mange mennesker er en ferie ikke komplet uden en afslappende runde golf. Den idylliske Pine Cliffs golfbane er beliggende i en fyrreskov på sandstensklipper langs Atlanterhavet. Den har en af de smukkeste udsigter på Algarve, hvor det frodige grønne er i kontrast til de mørke klipper og det klare blå hav.

Den perfekte 9-hullers par 32 bane er designet af Martin Hawthree i 1990 og er en test af kraft og præcision. Det 6. hul er kendt som "Djævlens sted" og kræver et langt slag over en kløft fyldt med grotter til en smal green. Udsigten er simpelthen betagende.

Golfgrupper kan udnytte 3- eller 5-dages pakker der inkluderer ubegrænset green fees og leje af udstyr. Gæster kan også pleje deres evner på Golf Academy, der er udstyret med driving range, putting green, chipping bunker og seneste teknologi for svinganalyser. Begyndere kan lære at spille golf på en uge med erfarne PGA professionelle eller tilmelde hele familien for en sjov undervisning. Golf and Leisure butikken byder på det seneste udstyr fra de førende mærker. Sidst på dagen kan du nyde en velfortjent drink i Clubhouse og beundre den smukke udsigt.

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.