Pine Cliffs Hotel, Albufeira

GPS Koordinater: Breddegrad 37° 5'34.74"N Længdegrad 8°10'43.18"W


Pine Cliffs Hotel byder på fantastiske resortfaciliteter med en enestående beliggenhed på en klippetop ud mod havet, kun 20 minutter fra Albufeira. Algarve er et paradis for golfentusiaster, med adskillige baner i verdensklasse langs den idylliske kyst.

For en perfekt gåtur i solnedgangen kan du tage på stranden - det gyldne sand rækker hele vejen til Vilamoura og den imponerende udsigt er besværet værd! Praia da Falésia er berømt for sine majestætiske gule klipper og betragtes som en af de bedste strande på Algarve. Milde vandtemperaturer skaber perfekte betingelser for svømning og vandsport.

Nærliggende Albufeira vågner op om aftenen, hvor du kan besøge barerne og diskotekerne for en aften i byen. Det populære Zoomarine Park er et godt sted at besøge med børnene, og nærliggende attraktioner inkluderer også vandlande og delfinudflugter for hele familien.

Mod vest er luksuriøse Vilamoura centreret omkring den smarte marina hvor du kan tilbringe din fritid med indkøb i modebutikker, prøve lykken på casino eller spise på fremragende seafood restauranter. Tæt på Faro, er Ria Formosa naturparken bestemt et besøg værd.

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.