Restauranter og barer på Pine Cliffs Hotel

Uanset om du har lyst til nystegt seafood, autentisk portugisisk køkken, en snack ved poolen eller en romantisk aften under stjernerne, byder Pine Cliffs Hotel på fremragende spiseoplevelser på de mange restauranter og barer. Morgenmaden er en stor sag med mange valgmuligheder, og om aftenen byder let underholdning på dejlig ledsagelse til dit måltid. Der er børnemenuer til rådighed mange steder.

Indbydende international smag

Spis i sofistikerede omgivelser på O Pescador, hvor friske seafood specialiteter inkluderer retter der får tænderne til at løbe i vand, inklusive den berømte cataplana. Il Giardino serverer ægte italiensk køkken mens Jardim Colonial byder på en fristende buffet med et udvalg af internationale temaer. Nyd en flot banket af marokkanske specialiteter i det flotte og farverige interiør på mellemøsten-inspirerede Aldar eller prøv Middelhavets smage på O'Grill ved poolen og Corda Café.

Piri Piri restauranten ligger i fyrreskoven og er en favorit for middage, hvor den mest berømte ret er den krydrede grillede portugisiske kylling. Efter en dag på stranden kan du forkæle dig selv med lækre atlantiske sardiner og en iskold drink på Beach Club.

For et glas vin eller en cocktail med vennerne efter golf kan du besøge Portulano Lobby Bar eller Pine Cliffs Clubhouse. Et ophold på Pine Cliffs Hotel ville ikke være komplet uden en drink i solnedgangen på klippetoppens Mirador Champagne Bar, der byder på afslappet elegance og dramatisk havudsigt.

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.