RitualSPA Wellness & Beauty Centre

Øg din vitalitet på RitualSPA Wellness & Beauty Centre. Tilføj en ekstra dimension af luksus til dit ophold på Pine Cliffs Hotel, med over 100 specialbehandlinger, hvoraf mange kan nydes privat på dit eget værelse. Gæster kan udnytte det store udvalg af faciliteter der inkluderer opvarmet pool, sauna, dampbad og whirlpool, samt skønhedsbehandlinger.

Frigør din krop fra stress med en mærkevare Luxury World massage, eller forkæl dig selv med aromamassage, gemoterapi, refleksologi, shiatsu eller dybvævsbehandlinger. Ansigtsbehandlinger for alle hudtyper giver dit et strålende lys, mens bodywraps og scrubs bruger en unik kombination af ingredienser (inklusive vanille, chokolade og arktiske planter) for at skabe synlige resultater. Præ- og post sol ritualer hjælper til at holde din hud hydreret og silkeblød. Et bredt udvalg af kropsbehandlinger kan også leveres, med fremragende anti-aging og ultra-opstramnings fordele. For fuldstændig afslapning og velbefindende kan du forkæle dig selv med en halvdagspakke der garanterer timevis af forkælelse.

RitualSPA er designet for hele familien, med et bredt udvalg af nærende behandlinger for mænd, børn, gravide og ældre. Par og nygifte kan også nyde romantiske massager for to.

 
WIFI

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.