Algarven häät, juhlat ja ryhmälomat

Pine Cliffs Hotel vangitsevat sisä- ja ulkotilat tekevät siitä ihanteellisen paikan häille ja yksityisille juhlille. Täydennetty omistautuneella henkilökunnalla ja laajalla valikoimalla ravintoloita ja vapaa-ajan aktiviteettejä, hotelli takaa muistorikkaan tapahtuman!

Häät, juhlat, kaikkea!

Juhlikaa erikoispäiväänne kauniissa mäntypuu puutarhoissa, kallion päällä olevalla auringonlasku terassilla, rannalla tai Aldar-ravintolan Marokkoon inspiroidussa puitteessa. Pine Cliffs Hotel voi järjestää joka asian häissänne, hopea-astioista, ateriapalvelusta ja kakusta, kukkajärjestelyihin ja ilotulituksiin! Seremonialle ja vastaanotolle voidaan järjestää eri paikat ja hotelli tarjoaa myös alennettuja huonehintoja häätilaisuudelle ja vieraille.

Rentouttavat hieronnat ja rauhoittavat ihohoidot johtaen suureen päivään takaavat että olette parhaimmillanne. RitualSPA tarjoaa täydellisen valikoiman kauneuspalveluja sisältäen morsiuskampauksen ja meikin. Autonkuljettaja palvelut voidaan myös järjestää tekemään tapahtumasta todella erityisen.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.