Pine Cliffs Hotel, Algarve

Henkeäsalpaavasti sijoitettu okrankeltaisten kallioiden yläpuolelle etelä-Portugalisssa, Pine Cliffs Hotel on todellinen helmi. Sijoitettu Pine Cliffs Resort’in laajalle tilalle, luotettu nimi takaa erinomaisen maun, ammattitaitoisen henkilökunnan ja valikoiman jännittäviä aktiviteettejä kaiken ikäisille.

Loistelias perinteinen tyyli

Tällä viiden tähden Ylellisen Kokoelman hotellin vaikuttavalla arkkitehtuurilla on erilainen maurilainen vaikutus, valkoiseksi maalatuilla seinillä, matalilla kaarilla ja erinomaisilla portugalilaisilla kaakeleilla. Sijoitettu suurenmoisille hiekkakivi kallioille Praia da Falésian yläpuolelle, ranta on lyhyen ajomatkan päässä panoraama hissillä jossa voitte viettää laiskoja päiviä aurinkotuoleilla, uida kutsuvassa sinisessä valtameressä tai kävellä Vilamouraan.

Erinomainen lepopaikka Algarvessa

Lukekaa, levätkää ja rentoutukaa mäntypuiden majesteetillisen varjon alla, maistelkaa herkullisesti valmistettua keittiötä ja shampanja auringonlaskuja hotellin erinomaisista ravintoloista ja baareista. Porto Pirata lasten kylä takaa seikkailuntäyteisen viihteen, samalla kun vapaa-ajan tilat sisältävät uima-altaat, golfkentän, RitualSPA keskuksen ja laajan valikoiman urheiluja, sekä vedessä että sen ulkopuolella.

Pine Cliffs Hotel on fantastinen paikka perhelomille, yrityskonferensseille tai täydelliseksi viikonloppu piilopaikaksi. Tutkikaa paikkanne auringossa!

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.