Pine Cliffs Hotel, Albufeirassa

GPS koordinaattorit: Leveysaste 37° 5'34.74"N Pituusaste 8°10'43.18"W


Pine Cliffs Hotel tarjoaa fantastiset lomakeskustilat suurenmoisella sijainnilla kallion päällä valtameren äärellä, vain 20 minuutin päässä Albufeirasta itään. Algarve on golfin kannattajien satama, ylpeillen lukemattomilla maailmantasoisilla kentillä sen idyllisellä rannikolla.

Täydellistä auringonnousu kävelyä varten, menkää suoraan rannalle – kultainen hiekka levittäytyy aivan Vilamouraan asti ja suurenmoiset näköalat ovat kuntoilun arvoisia! Tunnettu sen majesteetillisista meripihka kallioista, Praia da Falésiaa pidetään yhtenä Algarven parhaimmista rannoista. Leudot vesilämpötilat luovat täydelliset olosuhteet uinnille ja vesiurheiluille.

Albufeiran lähiseutu herää eloon illalla, jossa voitte käydä baareissa ja klubeissa kaupungissa vietetyssä illassa. Suosittu Zoomarine on upea paikka viedä lapset, ja lähellä nähtävyyksiä on myös vesipuistot ja delfiininkatselu retket koko perheelle.

Länteen mentäessä, ylellinen Vilamoura on keskittynyt tyylikkään huvivenesataman ympärille jossa voitte viettää vapaa-aikaanne katsellen putiikkeja, kokeillen onneanne kasinolla tai aterioiden erinomaisissa äyriäisravintoloissa. Lähellä Faroa, Ria Formosa luonnonpuiston luonnon kosteikko on varmasti käymisen arvoinen.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.