Pine Cliffs Hotel ravintolat ja baarit

Tekee teidän sitten mieli tuoretta grillattua äyriäisruokaa, aitoa portugalilaista keittiötä, välipalaa uima-altaan äärellä tai romanttista iltaa tähtien alla, Pine Cliffs Hotel tarjoaa erinomaisen ateriakokemuksen sen monessa ravintolassa ja baarissa. Aamiainen on suuri tapahtuma monella valikoimalla, samalla kun kevyt viihde iltaisin tarjoaa ihanan seuran ateriallenne. Lasten ruokalistat ovat laajasti saatavilla.

Ruokahalua kiihottavat kansainväliset maut

Aterioikaa O Pescadoron hienostuneessa ympäristössä, jossa tuoreet äyriäiserikoisuudet sisältävät veden kielelle saavat tarjoilut ja tunnetun cataplanan. Il Giardino tarjoilee aitoa italialaista keittiötä kun taas Jardim Colonial tarjoaa kutsuvan bufettivalikoiman eri kansainvälisillä teemoilla. Nauttikaa marokkolaisten erikoisuuksien loisteliaasta juhla-ateriasta keski-itä-inspiroidussa Aldarin tyylikkäissä, värikkäistä sisätiloissa tai kokeilkaa välimeren makuja uima-altaan äärellä olevassa O’Grill’ssä ja Corda Café’ssa.

Sijoitettu mäntypuu metsään, Piri Piri ravintola on asiakkaisen suosikki päivälliselle, jossa mausteinen nimikkoateria on grillattu portugalilainen kana. Rannalla vietetyn päivän jälkeen, hemmotelkaa itseänne herkullisilla Atlantin sardiineilla ja jääkylmällä drinkillä Rantaklubilla.

Jos haluatte lasillisen viiniä tai golfpelin jälkeisen cocktailin ystävien kanssa, menkää Portulano aulabaariin tai Pine Cliffs Klubitaloon. Käynti Pine Cliffs Hotel ei olisi täydellinen ilman auringonlasku drinkkiä kallion päällä olevassa Mirador Champagne baarissa, joka ylpeilee rennolla tyylikkyydellä ja dramaattisilla näköaloilla yli valtameren.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.