Pine Cliffs Hotel huoneet ja sviitit

Pine Cliffs Hotel majoitus tarjoaa mukavuuden ja ylellisyyden korkeat standardit joita kävijät ovat alkaneet odottaa hienostuneelta Sheraton nimeltä. Huoneet ja sviitit sisältävät perinteiset kaakelilattiat, tummat puuhuonekalut ja Ylellisen Kokoelman merkkisängyt (saatavilla tuplasängyt ja kahden hengen sängyt) jotka on koristettu käsinmaalatulla portugalilaisella kaakelilla valmistetulla sängyn päädyllä.

Vieraat voivat valita näköaloista yli lomakeskuksen, puutarhan tai valtameren. Standardit palvelut sisältävät hillityn palvelun, ilmastoinnin, satelliitti-TV:n viihdejärjestelmällä (lisämaksusta) ja kassakaapin huoneessa. Nopea internet yhteys, minibaari ja suoravalinta puhelin ovat saatavilla lisämaksusta. Yksityiset kylpyhuoneet sisältävät ylellisen sademetsä suihkun ja kylpyammeen. Kolmas vieras voidaan majoittaa sohvasänkyyn tai lisäsänkyyn.

Deluxe huone

Tyylikkäästi kalustettu Deluxe huone tarjoaa mukavan oleskelu alueen ja koristeellisen Ylellisen Kokoelman sängyn. Ranskalaiset ovet avautuvat kalustetulle parvekkeelle.

Grand Deluxe huone

Loistelias ja alkuperäinen, Grand Deluxe huone sisältää valontäytteisen olohuoneen ja makuuhuoneen. Ihana parveke avautuu yli lomakeskuksen tai puutarhan.

Kaksikerroksinen ylellinen sviitti

Ylellinen sviitti tarjoaa kaksikerroksisen majoituksen erillisellä päämakuuhuoneella ja tilavalla olohuoneella vapaa-ajaksi.

 
WIFI

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.