Faciliteiten in het Pine Cliffs Hotel

Gasten hebben keus genoeg in het Pine Cliffs Hotel, met een ruim aanbod aan activiteiten in het Pine Cliffs Resort.

100 manieren om te ontspannen

In het RitualSPA Wellness & Beauty Centre zijn meer dan 100 verkwikkende behandelingen beschikbaar. Breng uw dag ontspannen door met zwemmen in een van de vijf buitenzwembaden, lezen in de schaduw van de dennenbomen of genieten van de roze kliffen tijdens een wandeling langs de kilometers gouden strand. Luier op de gratis ligbedden op het strand of maak een zandkasteel met de kinderen.

Hebt u zin in een beetje actie?

De kidsclub Porto Pirata is een hoogtepunt voor het hele gezin. Er zijn twee speeltuinen met piratenboten, een sprookjeskasteel, een kinderzwembad, minigolf en tal van spelletjes onder toezicht voor verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jeugd is er wekelijks een programma met tal van activiteiten.

Uitstekende sportfaciliteiten zijn onder andere een Health- en fitnessclub en een tennisschool. Professionele instructeurs zijn aanwezig als u wilt gaan waterskiƫn, wakeboarden, kajakken of surfen. Speel een ronde op de prachtige golfbaan met 9 holes, verbeter uw vaardigheden op de driving range en vergaar wat tips van de PGA golfprofessionals.

Door het hele hotel vindt u WiFi-hotspots. Gasten kunnen ook gratis het internet op in het businesscentrum. Standaardfaciliteiten zijn onder andere een portier, autoverhuur, transfers naar de luchthaven en een parkeerplaats.

 
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.