Bruiloften, feesten en groepsvakanties in de Algarve

De schitterende binnen- en buitenruimten in het Pine Cliffs Hotel zijn ideale locaties voor bruiloften en priv√©feesten. In combinatie met deskundig personeel en tal van restaurants en vrijetijdsmogelijkheden, garandeert het hotel een evenement dat u nooit zult vergeten!

Bruiloften, feesten, alles!

Vier uw speciale dag in de prachtige tuinen met dennenbossen, op het zonneterras bovenop de kliffen, op het strand of in Marokkaanse sferen in restaurant Aldar. Elk aspect van uw bruiloft kan worden georganiseerd in het Pine Cliffs Hotel, van het zilverwerk, de catering en de cake, tot de bloemen en het vuurwerk! Er kunnen verschillende locaties worden geregeld voor de ceremonie en de receptie en het hotel biedt ook kamers tegen speciaal tarief voor bruiloftsgasten.

Ontspannende massages en kalmerende gezichtsbehandelingen voorafgaande aan de grote dag zorgen ervoor dat u er op uw best uitziet. De RitualSPA biedt tal van schoonheidsbehandelingen, en verzorgt uw kapsel en de make-up. Om uw dag helemaal speciaal te maken kan er ook voor een chauffeur gezorgd worden.

 
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.