Pine Cliffs Hotel, Algarve

Het Pine Cliffs Hotel, op een adembenemende locatie bovenop de okergele kliffen in het zuiden van Portugal, is een juweeltje. Gelegen op het uitgestrekte terrein van het Pine Cliffs Resort garandeert de vertrouwde naam van het Pine Cliffs Hotel exceptionele smaak, deskundig personeel en tal van activiteiten voor alle leeftijden.

Grootse traditionele stijl

De indrukwekkende architectuur van dit 5-sterren Luxury Collection-hotel kent een kenmerkende Moorse invloed, met witgekalkte muren, lage, ronde bogen en unieke Portugese tegels. Het staat op adembenemende zandstenen kliffen boven Praia da Falésia en het strand bereikt u via de panoramische lift. Daar brengt u heerlijke luie dagen door op comfortabele ligbedden, u zwemt in de uitnodigende blauwe oceaan of u wandelt naar Vilamoura.

Een adembenemende plek in de Algarve

Lees, rust en ontspan onder een majestueuze paraplu van dennenbomen, proef de voortreffelijke keuken en beleef de zonsondergang met champagne in de uitstekende restaurants en bars van het hotel. Het kinderdorp Porto Pirata garandeert kinderen spanning en avontuur, en faciliteiten voor ontspanning zijn onder andere zwembaden, een golfbaan, het RitualSPA centrum en tal van sportmogelijkheden, zowel in als buiten het water.

Het Pine Cliffs Hotel is een heerlijke plek voor gezinsvakanties, zakelijke conferenties of een heerlijk weekendje weg. Ontdek uw plek in de zon!

 
WIFI

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.