Fasiliteter på Pine Cliffs Hotel

Gjestene har mye å velge mellom på Pine Cliffs Hotel, med et bredt utvalg av aktiviteter inne på feriestedet Pine Cliffs Resort.

100 måter å slappe av på

Over 100 revitaliserende behandlinger er tilgjengelig på RitualSPA Wellness & Beauty Centre. Tilbring rolige dager med å svømme i de fem utendørsbassengene, les en god bok i skyggen av furuskogen, eller la deg imponere av klippene mens du spaserer langs kilometervis med gyllen sand. Slapp av på gratis solsenger på stranden eller lag et sandslott sammen med barna.

Føler du deg mer aktiv?

Barneklubben Porto Pirata er et høydepunkt for hele familien, med to piratskip å leke i, et hoppeslott, barnebasseng, minigolf og et stort utvalg av spill under oppsyn for ulike aldersgrupper. Det finnes også et ukeprogram med aktiviteter for tenåringer.

Sportsfasilitetene inkluderer helse- og treningsklubb og en tennisskole. Profesjonelle instruktører hjelper deg hvis du vil prøve vannski, wakeboarding, kajakk eller surfing. Spill en runde på den flotte 9-hulls golfbanen, finpuss slagene dine på banens driving range og få gode tips fra PGA-proffene.

Trådløs internettforbindelse er tilgjengelig flere steder på hotellet, og gjestene har også gratis tilgang til internett på forretningssentret. Standardservice inkluderer resepsjonstjeneste, bilutleie, transport til og fra flyplassen og parkering.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.