Algarve Pine Cliffs golfbane

For mange er ikke ferien komplett uten et slag golf. Pine Cliffs golfbane er omgitt av furuskog på toppen av sandsteinsklippene ved atlanterhavskysten. Banen ligger på et av de fineste stedene i Algarve, med frodig og grønn vegetasjon, høye klipper og klart, blått hav.

Denne 9-hulls, par-32 banen ble designet i 1990 av Martin Hawtree, og er en test for både styrke og presisjon. Det sjette hullet er kjent som “djevelens hule” og krever et langt slag over en dyp ravine for å treffe en smal bane. Utsikten er utrolig.

Golfgrupper kan kjøpe 3 eller 5-dagerspakker som inkluderer ubegrenset spilletid og utstyrsleie. Gjestene kan også forbedre slagene sine på golfakademiet som har driving range, putting green, chipping bunker og det siste innen svinganalyseteknologi. Nybegynnere kan lære å spille golf på bare en uke med erfarne PGA-proffer eller melde hele familien på en morsom opplæring. Golf- og fritidsbutikkene har det nyeste utstyret fra velkjente golfmerker. På slutten av dagen kan man ta en velfortjent drink i klubbhuset og nyte utsikten derfra.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.