Bryllup, fest og gruppereiser på Algarve

Det er mange vakre steder både inne og ute på Pine Cliffs Hotel som passer perfekt til bryllupsmottakelser eller private fester. Hotellet har en hjelpsom betjening og mange restauranter og aktiviteter, og garanterer deg en minneverdig opplevelse!

Bryllup, fester og alt annet!

Man kan feire den spesielle dagen mellom furutrærne, på klippene, på stranden eller i det marokkanske interiøret på restaurant Aldar. Pine Cliffs Hotel kan organisere hele bryllupsfesten din, fra sølvtøy, mat og kake til blomsterdekorasjoner og fyrverkeri! Vi kan tilby ulike steder å holde seremonien og mottakelsen, og hotellet tilbyr også rabatt på rommene til brudepar og gjester.

Avslappende massasjer og hudpleiebehandlinger før den store dagen gjør at du føler deg på topp. RitualSPA har alle typer skjønnhetsbehandlinger inkludert bryllupsfrisyre og sminke. Vi kan også tilby sjåførtjeneste for å gjøre dagen ekstra spesiell.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.