Pine Cliffs Hotel, Albufeira

GPS Koordinater: Breddegrad 37° 5'34.74"N Lengdegrad 8°10'43.18"W


Pine Cliffs Hotel har mange fasiliteter på klippene ved havet, bare 20 minutter øst for Albufeira. Algarve er det perfekte stedet for golfelskere, med flere baner i verdensklasse langs den idylliske kysten.

Dra rett til stranden for å oppleve den perfekte spaserturen ved solnedgang – den gylne sanden strekker seg helt til Vilamoura og den fantastiske utsikten er verdt turen! Praia da Falésia er berømt for sine majestetiske klipper, og er en av de beste strendene i Algarve. God vanntemperatur gir perfekte forhold for svømming og vannsport.

Nærliggende Albufeira våkner til liv om kvelden, og der kan du besøke barer og klubber når du tar en kveld på byen. Den populære Zoomarine er et supert sted å ta med barna til, og i nærheten finnes også vannparker og delfinsafariturer for hele familien.

Lenger vest ligger Vilamoura som er bygd rundt den stilige havnen der du kan tilbringe fritiden med å gå i butikker, prøve lykken på casinoet eller spise sjømat. Naturparken Ria Formosa ligger like ved den naturlige elvemunningen ved Faro, og er verdt et besøk.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.