Restauranter og barer på Pine Cliffs Hotel

Enten du har lyst på nygrillet sjømat, ekte portugisiske retter eller en romantisk middag under stjernene så gir Pine Cliffs Hotel deg den middagsopplevelsen du ønsker på en av sine restauranter og barer. Frokosten gir deg rikelig med mat å velge blant, og om kvelden serveres det også lett underholdning til maten. Barnemeny er tilgjengelig.

Fristende internasjonale smaker

Spis middagen på elegante O Pescador, der de tilbyr fersk sjømat og den berømte cataplana. Il Giardino serverer ekte italiensk mat, mens Jardim Colonial tilbyr en buffé med et utvalg fra internasjonale temaer. I det fargerike lokalet til Aldar kan du nyte en bankett med marokkanske spesialiteter, eller nyt middelhavsretter ved bassenget hos O’Grill og Corda Cafe.

Restauranten Piri Piri ligger i furuskogen og spesialiserer seg på grillet portugisisk kylling. Etter en dag på stranden kan du kose deg med atlanterhavssardiner og en iskald drink på strandklubben.

Dra til Portulano Lobby Bar eller Pine Cliffs Clubhouse hvis du har lyst på et glass vin eller en cocktail sammen med venner. Et opphold på Pine Cliffs Hotel er ikke komplett uten en drink ved solnedgang på Mirador Champagne Bar, som ligger på toppen av klippene og har en utrolig utsikt over havet.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.