Pine Cliffs Hotel rom og suiter

Innkvarteringen på Pine Cliffs Hotel har den høye standarden og luksusen man forventer fra det anerkjente navnet Sheraton. Rom og suiter har tradisjonelle flisgulv, mørke tremøbler og sengesett fra Luxury Collection (to enkeltsenger eller dobbeltseng) med sengegavler av håndmalte, portugisiske fliser.

Gjestene kan velge mellom utsikt over feriestedet, hagen eller havet. Turndown-service, klimaanlegg, satellitt-TV med underholdningssystem (ekstra kostnad) og safe på rommet er standard på alle rom. Høyhastighets internettforbindelse, minibar og direktetelefon kan arrangeres mot en ekstra kostnad. De private badene har en behagelig regnskogdusj og et badekar. En tredje gjest kan sove på sofasengen eller på en ekstraseng.

Deluxe-rom

De elegant møblerte Deluxe-rommene har et behagelig sitteområde og dekorativ seng fra Luxury Collection. Franske dører åpner seg mot en møblert balkong.

Grand deluxe-rom

De store Deluxe-rommene er romslige og originale med mye lys i stuen og på soverommet. Den vakre balkongen har utsikt til feriestedet eller hagen.

Toetasjers luksussuite

Luksussuiten har toetasjers innkvartering med adskilt hovedsoverom og en stor stue der man kan møtes.

 
WIFI

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.