Det här har Pine Cliffs Hotel att erbjuda

Som gäst på Pine Cliffs Hotel blir man verkligen bortskämd, för det finns mängder av aktiviteter man kan roa sig med på Pine Cliffs Resort.

100 sätt att koppla av

På RitualSPA Wellness & Beauty Centre finns över 100 uppiggande behandlingar att välja bland. Man kan ligga och lata sig vid fem härliga pooler och varför inte sitta och läsa i den svala skuggan under furuträden, eller vandra på sandstranden med utsikt över rosatonade klippor, mysa på stranden på solsängar, som inte kostar något extra, och bygga sandslott med barnen.

Vill du röra på dig?

Porto Pirata kids club är en höjdare för hela familjen, med två lekparker med sjörövarskepp, hoppborg, barnpool, minigolf och en mängd andra spel och lekar tillsammans med handledare, för alla åldersgrupper. Det finns också ett veckoprogram för tonåringar.

En utmärkt sportanläggning finns med hälsoklubb, gym och tenniskurser. Om man vill testa något nytt finns instruktörer som hjälper till med vattenskidåkning, wakeboard, kajak och surfing. Gå en runda på den härliga 9-håls golfbanan och förbättra tekniken på hotellets drivingrange och få tips från PGA-proffs.

Wi-Fi hotspots finns lite överallt på hotellet och som gäst kan man koppla upp sig gratis till internet i businesscentret. I standardservicen ingår concierge, biluthyrning, flygplatstransfer och parkering.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.