Golfbanan Algarve Pine Cliffs

För många är det så, att de inte kan vara utan en golfrunda på semestern. Trevliga golfbanan Algarve Pine Cliffs har lagts ut i en skog med furuträd på sandstensklippor vid atlantkusten. Det är ett av Algarves mest fantastiska lägen, där man kan njuta av kontraster mellan lummig grönska, mörka klippor och glittrande blått havet.

Banan utformades 1990 av Martin Hawtree, har 9 hål, par 32, och är en utmaning i styrka och precision. Det utmärkande 6:e hålet kallas “djävulens salong” och kräver att spelaren får ett långt utslag över en hålfylld ravin, till en smal green. Utsikten är helt otrolig.

Grupper som spelar golf kan välja att spela med 3 eller 5 dagars-paket, då det ingår obegränsad greenfee samt utrustningshyra . De gäster som vill, kan bättra på sina kunskaper på golfakademin, där det finns drivingrange, puttinggreen, chippingbunker och senaste teknologi för swing-analys. Nybörjare kan lära sig spela på en vecka tillsammans med erfarna PGA-proffs eller så kan man boka in hela familjen på en rolig lektion. Butiker för golf och fritid finns, med det senaste inom golfutrustning från ledande leverantörer. Mot slutet av dagen kan man ta sig en välförtjänt drink på klubbhuset och njuta av utsikten.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.