Bröllop, festarrangemang och gruppresor i Algarve

De spännande miljöerna inom- och utomhus på Pine Cliffs Hotel gör, att det är en idealisk plats för bröllop och privata arrangemang. Om man till detta lägger proffsig personal och ett stort urval av restauranger och fritidsaktiviteter, så får man garanterat en oförglömlig kväll på hotellet.

Bröllop, fester, allt!

Fira den stora dagen i den vackra trädgården med furuträd, på klipptoppen i solnedgången, på stranden eller på restaurang Aldar med marockansk inspiration. Genom Pine Cliffs Hotel går det att ordna allt som hör till bröllopet, från bestick, catering och tårta, till blomsterarrangemang och fyrverkerier! Hotellet erbjuder olika lokaler för själva ceremonin och mottagningen, som man kan välja bland och bröllopsparet med gäster får rabatt på boendet.

För att man ska se strålande ut på den stora dagen finns relax med massage och sköna hudbehandlingar. På RitualSPA finns ett stort utbud av skönhetsbehandlingar och till det brudfrisyr och makeup. Man kan också få egen chaufför, för att ge stunden extra guldkant.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.