Pine Cliffs Hotel, Algarve

Pine Cliffs Hotel i södra Portugal är en riktig pärla, beläget ovanför ockrafärgade klippor på en enastående plats, på Pine Cliffs Resorts stora mark. Namnet Pine Cliffs Hotel står som garant för att man ska mötas av proffsig personal, yppersta elegans och att det finns mängder av aktiviteter för alla åldrar.

Flott traditionell stil

Detta 5-stjärniga Luxury Collection hotell har imponerande arkitektur med tydliga moriska influenser och vita väggar, låga valvbågar samt utsökt portugisiskt kakel. Byggnaden ligger på otroliga sandstensklippor ovanför Praia da Falésia och man kan ta sig ned till stranden via en panoramahiss och sedan ligga och lata sig hela dagen på solsängar, simma i det ljuvliga blå havet eller ta en promenad till Vilamoura.

En fantastisk vistelse i Algarve

Här kan man läsa en bok, koppla av och bara ha det bra under majestätiska furuträd och äta utsökta måltider och dricka champagne vid solnedgången på hotellets enastående restauranger och barer. Barnbyn Porto Pirata ger garanterat underhållning med äventyr och hotellet har pooler, golfbana och RitualSPAfaciliteter att njuta av och dessutom en mängd sportmöjligheter, både i och vid sidan av vattnet.

Pine Cliffs Hotel är en fantastisk plats både för semestern med familjen, för företagskonferenser och bara för en helg. Hitta din egen plats i solen!

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.