Pine Cliffs Hotel i Albufeira

GPS koordinater: Breddgrad 37° 5'34.74"N Längdgrad 8°10'43.18"W


Pine Cliffs Hotel är fantastiskt utrustat och läget enastående på en klipptopp vid havet, endast 20 minuter öster om Albufeira. Algarve är ett paradis för den som älskar golf, med otroliga banor i världsklass längs den idylliska kustremsan.

Om man vill njuta av vacker utsikt i soluppgången, ska man ta sig ned till den gyllene sandstranden, som sträcker sig hela vägen till Vilamoura och verkligen är värd en promenad! Praia da Falésia är berömd för majestätiska, bärnstensfärgade klippor och anses vara en av de bästa stränderna i Algarve. Vattnet är ljumt och helt perfekt för den som vill simma eller pröva på vattensporter.

I närheten ligger Albufeira, som vaknar till liv nattetid och där finns barer och klubbar för den som vill hålla igång.Zoomarine Park är ett toppenställe för ungarna och i närheten finns vattenparker och utflykter med valsafari för hela familjen.

Åker man västerut, kommer man till lyxiga Vilamoura, som ligger runt en flott marina, där man kan roa sig med att titta i butiker, pröva lyckan på kasinot och äta utsökt rätter med fisk och skaldjur på härliga restauranger. Inte lång från Faro ligger naturområdet Ria Formosa, som verkligen är värt ett besök.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.