Konferenslokaler i Algarve

Pine Cliffs Hotel har en professionell konferensanläggning med olika typer av faciliteter för företagsevenemang, både för affärsmöten och exklusiva företagsresor. Det går att iscensätta en mängd olika inom- och utomhusevenemang på Pine Cliffs resort, vid havet.

Flexibilitet är nyckelordet. På den här fantastiska anläggningen finns det inte mindre än 13 olika möteslokaler, varav två flotta rum för styrelsemöten, pausutrymmen, avskilda terrasser och festlokaler. Salão Pinhal är en enastående lokal bland furuträden, med plats för 700 gäster.

Konferensutrymmena är elegant möblerade och har naturligt ljus och enastående utsikt. AV-utrustning kan arrangeras vid behov och gourmet-catering finns för arbetsluncher och kaffepauser.

Fantastiska utrymmen för arbete och nöje

Konferensgästerna på Pine Cliffs Hotel kan njuta av ett underbart läge, ypperliga restauranger och utmärkta hotellfaciliteter. Man kan koppla av på spaet, eller utmana kollegorna på en vänskapsmatch med tennis eller golf!

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.