Restauranger och barer på Pine Cliffs Hotel

På Pine Cliffs Hotel får alla smaklökar sitt lystmäte på hotellets alla restauranger och barer, med allt från färska grillspett med fisk och skaldjur, äkta portugisiska rätter och snacks vid poolen, till romantiska kvällar under bar himmel. Frukosten är en storslagen tillställning med mycket att välja på och till kvällen finns underhållning som ackompanjemang till måltiden. Det finns särskild barnmeny.

Aptitretande internationella smaksensationer

Ät middag i den flotta miljön på O Pescador, som serverar färsk fisk och skaldjur med läckert upplagda rätter och berömda cataplana. Il Giardino har genuin italiensk mat och på Jardim Colonial kan man ta för sig från en trevlig buffé som dukas upp med olika internationella teman. Njut en lyxig bankett med marockanska specialiteter på Aldar, där man omges av färggrann, lyxig och österländskt inspirerad inredning, eller testa smaker från Medelhavet vid poolen på O’Grill och Corda Cafe.

Inne bland furuträden ligger restaurang Piri Piri, gästernas favorit med populära rätter som välkryddad grillad portugisisk kyckling. Efter en dag på stranden kan man bjuda sig själv på delikata atlantiska sardiner och iskall dryck från beach-klubben.

Den som ta sig ett glas vin eller en drink efter golfen i glada vänners lag, kan bege sig till Portulano Lobby Bar eller till Pine Cliffs klubbhus. När man bor på Pine Cliffs Hotel ska man inte missa att ta en drink på Mirador Champagne Bar på klippbranten, där havsutsikten avnjuts i avspänd och elegant miljö.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.