Rum och sviter på Pine Cliffs Hotel

Det lyxiga boendet på Pine Cliffs Hotel håller hög standard när det gäller komfort, just så som man kan förvänta sig av ett Pine Cliffs Hotel. I rummen och sviterna finns traditionella klinkergolv, mörka trämöbler och sängar från Luxury Collection (i utförande för dubbel- och enkelsängar), som utsmyckats med en raffinerad huvudgavel av handmålat portugisiskt kakel.

Gästerna kan välja mellan utsikt över anläggningen, trädgården eller havet. I boendets standardtjänster ingår uppbäddningsservice, luftkonditionering, satellit-TV med video on demand (avgift) och värdeskåp på rummet. Avgift tillkommer för internet med hög hastighet, minibar och direkttelefon. Badrum med lyxig regnskogsdusch och badkar. En tredje gäst får plats att sova i bäddsoffa eller i extrasäng.

Deluxerum

Elegant inredda Deluxe-rummen har bekväm sitthörna och ljuvlig säng från Luxury Collection. Glasdörrar leder ut till en möblerad balkong.

Grand Deluxe rum

Originella och eleganta är rummen Grand Deluxe, med ljust vardagsrum och sovrum. Från en härlig balkong har man utsikt över anläggningen eller trädgården.

Tvåvånings Lyxsvit

I lyxsviten bor man i två plan, med ett separat stort sovrum och rymligt vardagsrum för underhållning.

 
WIFI

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.