5 Stjernet Hotel The Vine, Funchal, Madeira

GPS Koordinater: Breddegrad 32°38'51.84"N Længdegrad 16°54'48.55"W


The Vine er beliggende kun to minutters gang fra Funchal’s historiske bymidte. Den gamle del af byen er lidt længere væk, men du når den på kun 5 minutter. Det bringer dette femstjernede hotel, The Vine, tæt på alle hovedattraktioner i Madeira’s hovedstad, perfekt for ferie- eller forretningsrejser.

Hvis du glæder dig til en gåtur i marinaen, vil du opleve at The Vine er perfekt beliggende for alt hvad der tilbydes i havnen. Denne gåtur på promenaden byder på fantastisk udsigt over havet og op til den gamle by, hvor du finder et charmerende centrum med restauranter og barer langs de brostensbelagte gader.

Kun 10 km derfra finder du den berømte Palheiro golfbane og 25 km derfra finder du Santo da Serra golfbanen. Disse greens er beliggende højt oppe, med uovertruffen udsigt over havet og Funchal-bugten.  

Med beliggenheden 20 km fra den internationale lufthavn, ligger The Vine tæt på et stort moderne indkøbscenter der tilbyder mange mærkevarer og gode indkøb. I nærheden finder du også Santa Clara klosteret, den gamle Blandy vingård og katedralen fra det 15. århundrede, opført af D. Manuel I.

Med tagterrassens udsigt over Funchal, bringer The Vine det bedste af Funchal og øen til dit hotel.


Tjek priser og bestil online







Skjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.