Værelser og suiter på The Vine

The Vine hotel udmærker sig med de femstjernede kvaliteter og faciliteter med en indretning, der vil overraske dig i hvert værelse. Med store hyggelige senge, topkvalitets egyptiske lagener, fotos i overstørrelse der sætter kulør på de smagfuldt farvede vægge og afslappende badekar, er disse værelser moderne og luksuriøse.

Superior værelse
Du kan vælge mellem to enkelte eller king-size senge. Udover moderne dekoration har disse værelser også den seneste teknologi inklusive kablet og trådløs internetadgang, 32” LCD kabel-tv, telefon, både aircondition og luftfugtighedsregulering, privat bar med køleskab, badekåber, morgensko og gratis barneseng for børn op til 3 år. Du vil opleve et originalt badeværelse, med luksus-toiletartikler, en telefon, en hårtørrer og et separat brusebad og toilet.

Deluxe Prestige
Deluxe Prestige er mage til Superior værelset, med et valg mellem enten to enkelte eller king-size senge. Den diskrete dekoration med et elegant strejf inkluderer også et 32” LCD kabel-tv, kablet og trådløs internetadgang og en telefon. Du kan styre luftfugtigheden og temperaturen på dit værelse med termostatisk styring og benytte den private bar med køleskab. Der er badekåber og morgensko og gratis barneseng for børn på værelset, og der er luksus-toiletartikler, en hårtørrer, en separat bruser og toilet og en telefon på badeværelset.

Gran Deluxe
Nyd natten i en king-size seng i Grand Deluxe værelset. Du vil føle en høj grad af komfort og elegance når du træder ind på værelset med et komfortabelt siddeområde. Dette værelse har både kablet og trådløs internetadgang, et 32” LCD kabel-tv, en telefon med telefonsvarer. Du kan styre rummets luftfugtighed og temperatur med termostatstyring og du finder også en privat bar med køleskab, badekåber, morgensko og gratis barneseng for børn op til 3 år. Badeværelset er designet med de seneste moderne detaljer og inkluderer et udvalgt sortiment af toiletartikler, en hårtørrer, en telefon, et badekar og separat brusebad og toilet.

Junior Suite
Nyd dit ophold i en Junior Suite der giver dig valget mellem to enkelte eller king-size senge. Det er et stort værelse med integreret sidde- og arbejdsområde. Med et fremtrædende design, har Nini Andrade Silva skabt en fantastisk effekt for dette værelse, med både kablet og trådløs indernetadgang, et 32” LCD kabel-tv, en telefon med telefonsvarer. Du kan styre rummets luftfugtighed og temperatur med termostatstyring og du finder også en privat bar med køleskab, badekåber, morgensko og gratis barneseng for børn op til 3 år. I badeværelset finder du et opgraderet sortiment af toiletartikler, en hårtørrer, et badekar og brusebad, en telefon og et separat toilet.

Design Suite
Design suite er det ultimative luksusværelse. Det byder på god plads med en king-size seng og et separat stue og arbejdsområde. Dets tematiske design bringer dig ind i et moderne miljø med den mest moderne teknologi; en 32 tommers LCD skærm med kabel-tv, og en telefon. Der er en privat bar med køleskab, en badekåbe, morgensko og gratis barneseng er til rådighed for børn op til 3 år. Badeværelset er originalt i stil og design, og med opgraderede luksusartikler, en hårtørrer, en telefon, både brusebad og badekar og et separat toilet.
Tjek priser og bestil onlineSkjul kort button.png

Vi bruger cookies til levering af vores service. Når du bruger vores service, accepterer du brug af cookies.