The Vine´n tilat

The Vine on tehty erityiseksi sen suunnittelulla ja tunnetun sisätilojen suunnittelijan, Nini Andrade Silvan, alkuperäisellä työllä. Sen sisustuksen kauneuden lisäksi on tarjolla kauniit tilat, tehden tästä hotellista viiden tähden arvoisen.

Ystävällisen ja monikielisen henkilökunnan lisäksi, The Vine tarjoaa parhaat tuotteet mukavuudeksenne, sisältäen huippulaatuiset egyptiläiset liinavaatteet huoneessanne, ilmaisen kengänkiillotus palvelun ja pesulapalvelut (lisämaksusta).

Kaikille vieraille jotka päättävät ajaa Funchaliin on ilmainen pysäköinti. Johdoton internet on saatavilla läpi hotellin, joten voitte käyttää kannettavaa tietokonettanne missä haluatte. Viekää se lämmitetylle uima-altaalle kattoterassilla ja nauttikaa uinnista 20 metrin lämmitetyssä porealtaassa panoraama näköalalla.

The Vine tarjoaa fantastiset viiniterapia hoidot kylpylässä, joten hemmotelkaa itseänne näillä fantastisilla hieronnoilla ja kääreillä. Älkää jättäkö väliin ilmaista pääsyä lämpöpuutarhaan, höyryhuoneeseen ja viereiseen Innovation Fitness Lab kuntoilukeskukseen.

Näköaloilla katolta ja viiden tähden laatupalveluilla ja virkistysmahdollisuuksilla, The Vine kirkastaa lomanne loisteliaasti.


Tarkista hinnat ja varaa online







Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.