Vine, Funchalissa, Madeiralla

Saarella jossa viinitarhat ovat osaa maisemaa, missä viini tehdään ja on ollut osaksi vastuussa tämän maan maineesta, tälle makealle drinkille omistautunut hotelli puuttui. Nini Andrade Silva on luonut suunnittelun joka tuo saaren luonnon kauneuden sisälle. Teidät viedään viinitarhan lumoon viiden tähden ympäristössä.

The Vine on hienostunut, uudenaikainen, tyylikäs, ja inspiroiva. Täällä teillä tulee olemaan todellinen tunne olla erinomaisessa ympäristössä. Jokainen makuuhuone on huolellisesti ajateltu antamaan teille mahdollisuus hemmotella äärimmäisessä mukavuudessa, huippulaatu egyptiläisillä kankailla ja valikoiduilla ylellisillä virkistysmahdollisuuksilla.

Katolla oleva äärimmäisyysallas avautuu yli Funchalin. Tyylikäs ympäristö kutsuu teidät ruokailemaan UVA ravintolassa (“viinirypäle” portugaliksi).

Viiniterapia kylpylä tarjoaa lukemattoman määrän nuorentavia, stressiä ehkäiseviä ja rentouttavia hoitoja ja ohjelmia. Viinirypäleistä löytyviä parhaita ominaisuuksia ja ravintoaineita käytetään vartalonne ja mielenne hoitoon.

The Vine on ajatellut vapaa-aika- ja liikematkaajia. Yritystapahtumia voidaan järjestää fantastisessa kokoushuoneessa ulkoilma terassilla.

Matkustatte sitten ryhmän kanssa tai yksin, Funchalin keskustassa oleva The Vine tarjoaa teille unohtumattoman käynnin.

Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.