5 tähden hotelli The Vine, Funchalissa, Madeiralla

GPS koordinaattorit: Leveysaste 32°38'51.84"N Pituusaste 16°54'48.55"W


The Vine sijaitsee vain parin minuutin päässä Funchalin historiallisesta keskustasta. Kaupungin vanha osa on hieman kauempana, mutta pääsette sinne vain 5 minuutissa. Tämä tuo tämän viiden tähden hotellin, The Vinen, lähelle kaikkia Madeiran pääkaupungin päänähtävyyksiä, täydellinen lomallenne tai liikematkoille.

Jos odotatte kovasti kävelyä huvivenesatamaan, tulette huomaamaan että The Vine on erinomaisesti sijoitettu kaikkeen mitä tässä meren viereisessä satamassa tarjotaan. Tämä kävely kävelykadulla tarjoaa fantastiset näköalat yli valtameren, ylös “vanhaan kaupunkiin” asti, josta löydätte viehättävän keskustan ravintoloilla ja baareilla pikkukivikaduilla.

Vain 10 km päässä on tunnettu Palheiron golfkenttä ja 25 km päässä on Santo da Serran goldkenttä. Nämä viheriöt on asetettu korkealle, lyömättömillä näköaloilla yli valtameren ja Funchalin lahden.  

20 km päässä kansainväliseltä lentokentältä, The Vine sijaitsee lähellä suurta uudenaikaista ostoskeskusta joka tarjoaa monia huippu hyviä tavaramerkkejä upeita ostoksia varten. Läheltä löydätte myös Santa Clara luostarin, Vanhan Miedon Viinin Tuvan ja 1400-luvun katedraalin, jonka D. Manuel I määräsi rakennettavaksi.

Näköaloilla yli Funchalin kattoterassilta, The Vine tuo Funchalin ja saaren parhaalla mahdolllisella tavalla hotelliinne.


Tarkista hinnat ja varaa onlinePiilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.