Kokouspaikka Funchalissa

Tämä viiden tähden laatuhotelli tarjoaa kokoushuoneen noin 100 hengelle. Hotellin hiljainen sijainti suo monia tunteja inspiraatiota ja kokoontumisenne tai liiketoimi kokouksenne sujumista tasaisesti.

Läheisellä ulkoilma terassilla, kokouksenne voidaan pitää sekä sisällä että ulkona. Huoneessa on 140 m² alue, joka voidaan varustaa millä tavalla vain haluatte. Yrityskeskuksen sisällä on saatavilla ilmainen johdoton internet.

Luonnonvalo valtaa huoneen, vaikka voitte myös säätää valaistuksen käsin säädettävällä valon himmentäjällä. Sisään rakennettu kuvanheitin, näyttö ja ääni antavat teille mahdollisuuden järjestää esittely uudenaikaisimmalla teknologialla. Herkulliset välipalat ja drinkit tarjoillaan myös suoden teille mukavan tauon liiketoimi kokouksenne ja vapaan järjestelyn välillä.

The Vine tarjoaa idyllisen sijainnin tekemään vaikutuksen kanssavaltuutettuihinne, yhdessä upean palvelun ja uudenaikaisten tilojen kanssa, tarjoten kaikki tarvittavat työkalut menestyksekkäälle kokoukselle.

 

Tarkista hinnat ja varaa online


Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.