Ravintola ja baarit Funchalissa, The Vine´ssa

 

Uva - Uva ravintola saa nimensä tämän hotellin teemasta: viini. Aivan kuten viini, mitä kauemmin istutte pöydässä, sitä enemmän ihastutte ruokiin jotka esitellään edessänne. Samalla kun teillä on panoraama näköalat yli Funchalin, pöytään tuodaan kekseliäs keittiö joka yhdistää sekä uudenaikaisen esittelyn että saaren tyypilliset maut.

Terra aula - Sisustettu maan ruskeilla sävyillä, sellaisella suunnittelulla joka näyttää että teidät on viety keskelle viinitarhaa, Terra aula antaa teille rentoutumisen tunteen, ainutlaatuinen hotellissa. Kun olette kävelleet ympäri kauniin Funchalin keskustan, vain parin minuutin päässä, rentoutukaa tässä baarissa drinkin ja välipalojen kanssa. Se on avoinna myös aamiaiselle, lounaalle ja illalliselle.

360º - Tämä panoraama baari joka on sijoitettu lähelle katolla olevaa äärimmäisyysallasta on täydellinen teille nauttia cocktail. Kevyt illallinen tai välipala tarjoillaan myös täällä, ihanteellinen keskipäivällä ja kun aurinko paistaa vielä. Kun aurinko laskee, kaupunki sytyttää valonsa, uima-allas on valaistu ja 360º valaistuu musiikilla DJ:n käsissä lauantai iltana, luoden romanttisen ja loisteliaan ympäristön.


Tarkista hinnat ja varaa onlinePiilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.