The Vinen huoneet ja sviitit

The Vine hotelli erottuu sen viiden tähden laatupalvelulla ja virkistysmahdollisuuksilla sekoitettuna sisätilojen suunnitteluun joka tulee yllättämään teidät jokaisessa huoneessa. Suurilla mukavilla sängyillä ja huippulaatuisilla egyptiläisillä puuvilla lakanoilla, ylisuurilla valokuvilla tuoden väriä hillityn värisiin seiniin ja rentouttavilla kylpyammeilla, nämä huoneet ovat uudenaikaisia ja ylellisiä.

Korkeamman tason huone
Voitte valita kahden hengen tai king size sängyn väliltä. Nykyaikaisella sisustuksella, tämä huone tarjoaa myös uusimman teknologian sisältäen johdollisen ja johdottoman internetin, 32 tuumaisen LCD kaapeli television, puhelin, sekä ilmastoinnin että kosteuden säätäjän, yksityisen baarin jääkaapilla, kylpytakit, tossut ja ilmaisen pinnasänkyvarustuksen alle 3-vuotiaille lapsille. Tulette huomaamaan että kylpyhuone on omaperäisesti suunniteltu, ylellisillä pesumahdollisuuksilla, hiustenkuivaajalla ja erillisellä suihkulla ja vessalla.

Deluxe maine
Deluxe maine on samantapainen kuin korkeamman tason huone, joko kahden hengen tai king size sängyn valinnalla. Hillitty sisustus tyylikkäällä uudenaikaisella kosketuksella sisältää myös 32 tuumaisen LCD kaapeli television, johdollisen ja Wi-Fi internetin ja puhelin. Säätäkää huoneenne kosteus ja lämpötila termostaattisäätelijällä ja käyttäkää yksityistä baaria jääkaapilla. Huoneessa on kylpytakit, tossut ja ilmaisen pinnasänkyvarustuksen lapsille, ylelliset pesumahdollisuudet, hiustenkuivaaja, erillinen suihku ja vessa ja puhelin.

Gran Deluxe
Viettäkää rauhallinen yö king size sängyssä Gran Deluxe huoneessa. Tulette tuntemaan upeaa mukavuutta ja hienostuneisuutta kun astutte sisään huoneeseen mukavalla istuma-alueella. Tässä huoneessa on sekä johdollinen että Wi-Fi internet yhteys, 32 tuumainen LCD kaapeli televisio, puhelin kaiutinpuhelin. Säätäkää huoneen lämpötila ja kosteus termostaatti säätäjällä ja siellä on myös yksityinen baari jääkaapilla, kylpytakit, tossut ja ilmaisen pinnasänkyvarustuksen alle 3-vuotiaille lapsille. Kylpyhuone on suunniteltu äärimmäisellä uudenaikaisella kosketuksella ja sisältää valitun joukon pesuvirkistysmahdollisuuksia, hiustenkuivaajan, puhelimen, kylpyammeen ja erillisen suihkun ja vessan.

Juniorisviitti
Nauttikaa käynnistänne juniorisviitissä joka tarjoaa valikoiman kahden hengen tai king size sängyn välillä. Se on suuri huone vierekkäisellä istuma- ja työalueella. Huippusuunnittelulla, Nini Andrade Silva on tehnyt uskomattoman esityksen tälle huoneelle, sekä johdollisella että johdottomalla internetillä, uudenaikaisella 32 tuumaisella LVD kaapeli-TV:llä, puhelin kaiutinpuhelin, termostaatti säätäjällä, yksityinen baari jääkaapilla, ilmaisen pinnasänkyvarustuksen alle 3-vuotiaille lapsille, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuoneesta löydätte korkeamman tason valikoiman ylellisiä virkistysmahdollisuuksia, hiustenkuivaajan, kylpyammeen ja suihkun, puhelimen ja erillisen vessan.

Design sviitti
Design sviitti on äärimmäisen ylellinen huone. Se tarjoaa avaran tilan king size sängyllä ja erillisen olohuoneen ja työalueen. Sen teemasuunnittelu vie teidät nykyaikaiseen ympäristöön uudenaikaisimmalla teknologialla: 32 tuumainen LVD kaapeli-TV, ja puhelin. Saatavilla on yksityinen baari jääkaapilla, kylpytakki, tossut ja ilmaisen pinnasänkyvarustuksen alle 3-vuotiaille. Kylpyhuone on omaperäinen tyyliltään ja suunnittelussa, tarjoten korkeamman tason ylellisiä tuotteita, hiustenkuivaajan, puhelimen, sekä suihkun että kylpyammeen ja erillisen vessan.
Tarkista hinnat ja varaa onlinePiilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.