Viiniterapia kylpylä Funchalissa

Tämä on jumalallinen kylpylä, tarjoten monia viiniterapia hoitoja. Maassa, joka on tunnettu sen viineistä, tällä kylpylällä ei voisi olla parempaa teemaa. On monia ohjelmia joista voitte valita rentoutumiseen ja energianne nuorentamiseen käyntinne aikana The Vine´ssa.

Kylpylä tarjoaa 1, 2 tai 4 päivän ohjelman, hoidoilla kuten avioparien lepopaikka, The Vine kiusaaja, Vinopure kuona-aineista vapauttava ohjelma tai stressistä luopumishoitoja, kaikki tuotteilla jotka ovat peräisin viinirypäleistä.

Valitkaa kasvokuorinnasta viinirypäleen siemenillä, kosteuttavasta hoidosta, ravitsevasta hoidosta, ryppyjä ehkäisevästä tuoksuterapiasta, puhdistavasta argil kääreestä, kiinteyttävästä kääreestä, viinikylvystä punaisen viinirypäleen hedelmälihalla ja monista muista ihmeistä.

Kirjoittautukaa sisään noin 30 minuuttia ennen hoitojanne ja tutustukaa kaikkeen mitä on tarjolla näissä upeissa tiloissa. Se antaa teille aikaa myös nauttia lämpöpuutarhasta ja rentoutua ennen hemmottelutuntejanne. The Vine kylpylä on ajatellut arkielämän stressiä ja yrittää toimia pakopaikkana käyntinne aikana. Rentoutukaa ja vapauttakaa kaikki paineenne fantastisilla viiniterapioilla jotka tämä kylpylä tarjoaa.

Ottakaa nautinto viiniterapian terapeuttisista, rentouttavista ja ikääntymistä ehkäisevistä ominaisuuksista.


Tarkista hinnat ja varaa online


Piilota kartta button.png

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.