The Vine, Funchal, Madeira

Het eiland waar wijngaarden onderdeel uitmaken van het landschap, waar wijn wordt gemaakt en waar wijn het land beroemd heeft gemaakt. Alleen een hotel genaamd naar dit zoete drankje ontbrak nog. Nini Andrade Silva bedacht een design dat de natuurlijke schoonheid van het land laat zien. Binnen een 5-sterrenomgeving ervaart u de charme van een wijngaard.

The Vine is verfijnd, modern, elegant en inspirerend. Hier ervaart u het ware gevoel van een exclusieve omgeving. Over iedere kamer is zorgvuldig nagedacht, zodat u verwend wordt met ultiem comfort, Egyptisch textiel, en speciaal geselecteerde luxe faciliteiten.

Het overloopzwembad op het dak kijkt uit over Funchal. De stijlvolle omgeving zal u verleiden te dineren in het UVA restaurant (‘Druif’ in het Portugees).

De Spa op basis van wijntherapie biedt talloze behandelingen en programma’s voor verjonging, antistress en ontspanning. De beste voedingsstoffen afkomstig uit druiven worden gebruik voor lichaam en geest.

The Vine heeft ook nagedacht over de zakelijke reiziger. Zakelijke evenementen kunnen worden georganiseerd in de fantastische vergaderzaal met terras.

Of u nu in gezelschap reist, of alleen, The Vine in het centrum van Funchal, zorgt ervoor dat uw vakantie onvergetelijk wordt.

Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.