5-Sterren Hotel The Vine, Funchal, Madeira

GPS coördinaten: Geografische breedte 32°38'51.84"N Lengte 16°54'48.55"W


The Vine ligt op slechts twee minuten loopafstand van het historisch centrum van Funchal. Het oude gedeelte ligt iets verder weg, maar is nog steeds te bereiken binnen 5 minuten. Het 5-sterrenhotel The Vine ligt dus vlakbij de grote bezienswaardigheden van de hoofdstad van Madeira, perfect voor vakantie of zakenreizen.

Als u zich verheugt op een wandeling naar de haven zult u ontdekken dat The Vine perfect gelegen is voor alles wat met de zeehaven te maken heeft. De wandeling langs de boulevard biedt u schitterende uitzichten over de zee, tot aan de ‘Oude Stad’, waar zich een pittoresk centrum bevindt, met restaurants en bars in knusse straatjes.

Op slechts 10 km afstand ligt de beroemde golfbaan Palheiro, en de golfbaan Santo da Serra ligt op 25 km afstand. De banen zijn hooggelegen, hetgeen u een schitterend uitzicht over de baai van Funchal oplevert.

The Vine ligt vlakbij een groot modern winkelcentrum met vele grote merken, en op 20 km afstand van de internationale luchthaven. Vlakbij vindt u verder nog het klooster Santa Clara, wijnhuis Old Blandy en de 15e-eeuwse kathedraal, gebouwd in opdracht van D. Manuel I.

Mijn uitzicht over Funchal vanaf het dakterras brengt The Vine u het beste van Funchal, en van het hele eiland in uw hotel.


Check tarieven en boek onlineKaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.