Locatie voor bijeenkomsten in Funchal

Dit 5-sterren kwaliteitshotel biedt een vergaderzaal met een capaciteit voor 100 personen. De rustige locatie van het hotel zorgt voor vele inspirerende uren, en zorgt ervoor dat uw zakelijke ontmoeting of reünie vlekkeloos verloopt.

Uw bespreking kan zowel binnen als buiten op het aangrenzende dakterras worden gehouden. De zaal heeft een oppervlakte van 140 m2, die opgesteld kan worden naar uw wensen. Er is gratis draadloos internet beschikbaar.

Er is voldoende natuurlijke lichtinval, hoewel u het licht binnen ook kunt bedienen met een dimmer. Door het ingebouwde scherm, projector en geluidssysteem kunt u uw presentatie met de aller-modernste technologie uitvoeren. Heerlijke snacks en drankjes kunnen worden geserveerd voor een aangename pauze tijdens zakelijke bespreking en voor een informeel samenzijn.

Met zijn idyllische locatie, samen met goede service en moderne faciliteiten, zal The Vine uw delegatieleden imponeren, zodat uw bespreking grote kans van slagen heeft.

 

Check tarieven en boek online


Kaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.