Restaurant en Bars in Funchal, The Vine

 

Uva – De naam van restaurant Uva is afgeleid van het thema van het hotel: wijn. Net zoals bij wijn geldt: hoe langer u aan tafel zit, des te meer zult u verrukt zijn over de gepresenteerde maaltijden. Terwijl u geniet van een prachtig uitzicht, combineert de keuken de typische smaken met een moderne presentatie en worden de maaltijden aan tafel gebracht.

Terra Lounge – Uitgevoerd in natuurlijk bruine tinten, met een ontwerp waardoor het lijkt alsof u zich midden in een wijngaard bevindt, brengt de Terra Lounge u een gevoel van ontspanning, uniek in het hotel. Na een bezoek aan het mooie centrum van Funchal, slechts een paar minuten ervandaan, is het heerlijk ontspannen in deze bar met een hapje en een drankje. De bar is ook geopend voor ontbijt, lunch en diner.

360º – Deze panoramische bar, vlakbij het overloopzwembad op het dak is perfect om te genieten van een cocktail. Ook lichte snacks worden hier geserveerd, ideaal voor het eind van de dag wanneer de zon nog op is. Wanneer de zon onder is gaan de lichten van de stad aan, wordt het zwembad verlicht en leeft de 360º op met live muziek van een DJ op zaterdagavond, waardoor een romantische en stijlvolle sfeer wordt gecreëerd.


Check tarieven en boek onlineKaart verbergen button.png

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.