Fasiliteter på The Vine

The Vine er spesielt på grunn av sitt design og originale verk av den berømte interiørdesigneren, Nini Andrade Silva. Det er skjønnheten av dekorasjonen og de fantastiske fasilitetene som tilbys, som gjør at dette hotellet virkelig fortjener sine 5 stjerner.

I tillegg til et vennlig og flerspråklig personale tilbyr The Vine de beste produktene for din komfort, inkludert topp kvalitets egyptisk sengetøy i rommet, kostnadsfritt skopusse-service og klesvask (mot en ekstra kostnad).

Det er avgiftsfri parkering for alle gjester som velger å kjøre inn til Funchal. Trådløst internett er tilgjengelig over hele hotellet, slik at du kan bruke din bærbare datamaskin hvor enn du vil. Ta den med opp til takets oppvarmede svømmebasseng og nyt en dukkert i det 20 m oppvarmede boblebadet med panoramautsikt.

The Vine tilbyr fantastisk vinterapi behandlinger på Spa, så la deg forsvinne i disse fantastiske massasjene og behandlingene. Ikke gå glipp av kostnadsfri tilgang til den varme hagen, dampbad og Innovation Fitness Lab treningssenter som ligger rett ved siden av.

Med takutsikt og 5-stjerners kvalitet av både tjenester og fasiliteter, vil The Vine lyse opp ferien din med stor stil.


Sjekk Prisene og Bestill Online herSkjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.