The Vine, Funchal, Madeira

På øya hvor vingårdene fyller en del av landskapet, der vin er laget og har vært delvis ansvarlig for dette landets berømmelse, manglet det et hotell som var dedikert til denne søte drikken. Nini Adrade Silva har laget et design som bringer frem den naturlige skjønnheten til øya. Du vil bli transportert ut i sjarmen av vingården innenfor dette 5-stjerners miljøet.

The Vine er sofistikert, moderne, elegant og inspirerende. Her får du den sanne følelsen av å være i et eksklusivt miljø. Hver rom er blitt nøye tenkt ut for at du skal kunne nyte den ultimate komfort, med topp kvalitets egyptiske tekstiler og utvalgte luksuriøse fasiliteter.

Den uendelige kanten av svømmebassenget på taket med utsikt over Funchal. De elegante omgivelsene vil invitere deg til å spise i restauranten UVA. (“drue” på portugisisk).

Vinterapi spaet tilbyr en rekke behandlinger for foryngelse, anti-stress og avslapping. De beste egenskapene og næringsstoffene som finnes i druer, brukes for å pleie kropp og sinn.

The Vine har tenkt på både fritids- og forretningsreisende. Forretningsmøter kan bli organisert i det fantastiske møterommet med utendørs terrasse.

Enten du reiser i en gruppe eller alene, vil The Vine i sentrum av Funchal gi deg et uforglemmelig opphold.

Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.