Rom og suiter på The Vine

The Vine hotell utmerker seg for sin 5-stjerners kvalitet-komfort og bekvemmeligheter blandet med en innredning som vil overraske deg, i alle rom. Med store koselige senger, toppkvalitets egyptisk bomullssengetøy, store fotografier som bringer farge til de nøkterne veggene og avslappende badekar, er disse rommene moderne og luksuriøse!


Superior rom
Du kan velge mellom enkelt- eller dobbeltsenger (king size). Med moderne innredning, gir dette rommet også den nyeste teknologien med både kabel- og trådløst internett, 32-tommers LCD kabel-TV, en telefon, både et klimaanlegg- og fuktighetssystem, en nedkjølt privat bar, badekåper, tøfler og kostnadsfri barneseng for barn opp til 3 år. Du finner badet i originalt design, med luksuriøse toalettsaker og fasiliteter, en telefon, en hårføner og separat dusj og toalett.

Deluxe prestige rom
Deluxe prestige rom ligner på superior rom, med et utvalg av enten enkelt- eller dobbeltsenger (king size). Den nøkterne innredningen med et hint av eleganse og modernitet inkluderer også en 32-tommers LCD kabel-TV, kabel- og Wi-Fi internett og en telefon. Kontroller luftfuktighet og temperatur i rommet ditt ved hjelp av den termostatiske kontrolleren, og bruk den private nedkjølte baren. Det er badekåper, tøfler og kostnadsfri barneseng for barn på rommet, og luksuriøse toalettsaker og fasiliteter, med en hårføner, separat dusj og toalett og en telefon på badet.

Gran deluxe rom
Tilbring en rolig natt i en king size seng på gran deluxe rom. Du vil føle høy komfort og reffinement når du går inn i rommet med et behagelig sitteområde. Dette rommet har både kabel- og Wi-Fi internett, en 32-tommers LCD kabel-TV, en telefon med høyttalertelefon. Reguler rommets temperatur og luftfuktighet med en termotstatisk kontrollerm og benytt deg av den private nedkjølte baren, badekåper, tøfler og kostnadsfri barneseng for barn opp til 3 år. Badet er av ultramoderne design og inneholder utvalgte toalettsaker, hårføner, telefon, badekar og separat dusj og toalett.

Junior suite
Nyt ditt opphold på junior suite som leverer et valg mellom enkelt- eller dobbeltseng (king size). Det er et stort rom med et sammenhengende sitte- og arbeidsområde. Med et mesterverk design, har Nini Andrade Silva kommet med et fantastisk utseende for dette rommet, som har både kabel- og trådløst internett, en moderne 32-tommers LCD kabel-TV, en telefon med høyttalertelefon, en termostatstyrt kontroll, en nedkjølt privat bar, kostnadsfri barneseng for barn opp til 3 år, badekåpe og tøfler. På badet finner du et oppgradert utvalg av luksuriøse fasiliteter, en hårføner, badekar og dusj, en telefon og et separat toalett.

Design suite
Design suiten er det ultimate luksusrommet. Det tilbyr et romslig område med en stor dobbeltseng og en separat stue og arbeidsområde. Det tematiske designet bringer deg inn i et moderne miljø med den mest moderne teknologien: en 32-tommers LCD-skjerm med kabel-TV og en telefon. Det er en privat nedkjølt bar, en badekåpe, tøfler og en kostnadsfri barneseng for barn opp til 3 år. Badet er i original stil og design, og leverer oppgraderte luksusprodukter, hårføner, telefon, både en dusj, et badekar og et separat toalett.Sjekk Prisene og Bestill Online herSkjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.