Vinterapi spa i Funchal

Dette er et guddommelig spa, som tilbyr flere vinterapi behandlinger. I et land som er kjent for sin vin, kunne ikke dette spaet hatt et bedre tema. Det finnes flere programmer du kan velge mellom: enten å slappe av eller forynge din energi under oppholdet på The Vine.

Spaet tilbyr et 1, 2 eller 4 dagers program, med behandlinger som for eksempel; avslapping for par, The Vine appetittvekker, Vinopure Detox-program eller avslappende behandlinger, alle med produkter avledet av druer.

Velg fra ansikts peeling med druekorn, en fuktighetsgivende behandling, en næringsgivende behandling, en anti-rynke aromaterapi, en rensende argil wrap, strammende wrap til vin bad med røde druer og mange andre vidundre.

Sjekk inn 30 minutter før behandlingen og bli kjent med alt som tilbys i disse flotte fasilitetene. Det vil også gi den tid til å nyte den termiske hagen og slappe av før timer med velvære. The Vine Spa har tenkt på hverdagsstress og forsøker å fungere som et tilfluktssted under oppholdet ditt. Slapp av og slipp alle spenninger med fantastiske vinterapi som tilbys på dette spaet.

Ta glede i de terapeutiske, avslappende og anti-aldrende fordelene med vinterapi.


Sjekk Prisene og Bestill Online her


Skjul kart button.png

Vi bruker informasjonskapsler på tjenestene våre. Ved å bruke tjenestene våre, sier du deg enig i vår bruk av informasjonskapsler.