The Vine i Funchal på Madeira

På Madeira är vingårdar ett viktigt inslag i landskapet, här tillverkas vin och det är delvis det man ska tacka för Madeiras berömmelse. Därför passar det utmärkt med ett hotell som är tillägnat det söta vinet från den här ön. Inredningsdesignern Nini Andrade Silva har skapat en design som tar fram öns naturliga skönhet, en vingårds hela charm placerad i en femstjärnig miljö.

The Vine är ett hotell som är sofistikerat, modernt, elegant och inspirerande. Här får man verkligen känslan av att vara i en exklusiv miljö. Vart hotellrum har varsamt planerats, så att gästerna ska få den högsta komfort med högkvalitativa, egyptiska textilier och lyxutrustning.

Från takterrassen och poolen som finns där uppe har man utsikt över Funchal. Det vackra landskapet inspirerar till en middag på restaurant UVA (”druva” på portugisiska).

Spaanläggningen på hotellet har ett stort utbud av olika behandlingar och program med vinterapi som grund för avslappning, anti-stress och skönhetsbehandlingar, där druvans bästa egenskaper och näringsämnen används.

The Vine har tänkt både på gästen som kommer för att fira semester och för konferensgästen. Konferenslokalen är fantastisk med egen utomhusterrass.

Om man så reser ensam eller i grupp, så ger The Vine alltid en oförglömlig upplevelse.

Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.