5-stjärniga Hotel The Vine i Funchal på Madeira

GPS koordinater: Breddgrad 32°38'51.84"N Längdgrad 16°54'48.55"W


The Vine ligger endast två minuters gångväg från Funchals historiska centrum. Den gamla delen av staden ligger lite längre bort, men dit kommer man på 5 minuter. Detta femstjärniga hotell ligger alltså nära de viktigaste sevärdheterna i Madeiras huvudstad och är utmärkt för både semesterresenärer och konferensdeltagare.

Om du vill ta en titt på hamnen när du är här, så går det utmärkt för The Vine ligger nära till, för den som vill njuta av denna sjönära stad. När man går från hotellet ner mot ”gamla stan” har man en underbar utsikt över havet och man kommer till charmiga centrum med restauranger och barer längs kullerstensgatorna.

Endast 1 mil från hotellet ligger Palheiros golfbana och 2,5 mil bort har vi golfbanan Santo da Serra. De här grönområdena ligger på högre höjd och har oslagbar utsikt över havet och viken i Funchal.

The Vine ligger endast ett par mil från den internationella flygplatsen och i närheten av en stor galleria med affärer, där man kan köpa märkesvaror av högsta kvalitet. Inte långt därifrån ligger också klostret Santa Clara, Old Blandy Wine Lodge och katedralen från 1400-talet, som byggdes på uppdrag av D. Manuel I.

Vyn över Funchal från hotellets takterrass är intagande. På hotell The Vine välkomnas du med de bästa Funchal och ön har att erbjuda.


Se priser och boka online härGöm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.