Konferensresor i Funchal

Det här femstjärniga hotellet har möteslokaler med plats för cirka 100 personer. Hotellet ligger i ett lugnt och tyst område, så man kan sitta länge och inspireras och här flyter konferensen prickfritt.

Man både ha konferensen ute och inne, eftersom möteslokalen har en angränsande terrass på 140m2, som kan arrangeras efter behov. Det finns gratis, trådlös internetuppkoppling i konferensanläggningen.

Det är stort dagsljusinsläpp i lokalerna och man kan också kontrollera inomhusbelysningen med en manuell dimmer. Fast inredning med projektor, skärm och ljud gör att man kan organisera presentationer med den modernaste teknologin. För den som vill, serveras dryck och snacks, så deltagarna får trevliga pausavbrott under konferensen eller till ett mer informellt arrangemang.

The Vine är en idealisk plats för den som vill imponera på sina konferensdeltagare. Servicen är på topp liksom utrustningen och allt finns för att mötet ska bli så lyckat som möjligt.

 

Se priser och boka online här


Göm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.