The Vines restaurang och bar i Funchal

 

Uva – Restaurang Uva har namn efter hotellets tema, som ju är vin. Precis om en flaska vin bara blir bättre med tiden, så blir man gång på gång förtjust över all rätter som serveras under en middag. Samtidigt som man äter kan man beundra den vackra utsikten över Funchal. Köket är en fusion mellan modernt upplagda läckerheter och öns typiska smaker och dofter.

Terra lounge – Här dominerar jordfärger designen och man får känslan att vara mitt i en vingård. Terra Lounge är rätt plats för att slappna av och för relax. När man gått omkring i Funchals centrum, som bara ligger en bit bort, kan man ta det lugnt i den här baren med något gott att dricka och snacks. Här serveras också frukost, lunch och middag.

360º – Som namnet antyder så är det här en plats för att se vacker utsikt, högst upp på hotellets takterrass vid poolen. Här kan man också njuta lättare rätter mitt på dagen när solen lyser som bäst eller till middag före solnedgången. När solen har gått ner och stadens ljus tänds, lyses poolen upp och 360º drar igång musiken med DJ på lördagskvällar och en skön, romantisk stämning infinner sig.


Se priser och boka online härGöm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.