Rum och sviter på The Vine

På The Vine hotel finns femstjärnig komfort och det är lyxigt utrustat med en inredningsdesign som bjuder på överraskningar. Stora, mysiga sängar, egyptiska bomullslakan, enorma fotografier smyckar väggarna, som har sobra färger och badkar finns för relax. Det här är lyx!

Superior rum
Man kan välja mellan att få rum med två enkelsängar eller en säng kingsize. Rummet är utrustat med den senaste teknologin, så det finns fast och trådlöst internet, 32 tums kabelTV med plattskärm, telefon, det finns både luftkonditionering och avfuktarutrustning, egen bar med kylskåp, badrockar, badtofflor och gratis barnutrustning för alla barn upp till 3 år. Badrummet har sin egen originella design och har lyxiga toalettaccessoarer, telefon, hårtork och separat dusch och WC.

Deluxe Prestige
Deluxe Prestige liknar Superior rum, där man kan välja mellan två enkelsängar eller en säng kingsize. Smakfullt inrett med elegant modern touche med 32tums kabelTV med plattskärm, fast, trådlöst internet och telefon. Man kan reglera både temperaturen och fuktigheten i rummet via termostatkontrollen och det finns egen bar med kylskåp. Rummet har badrockar, badtofflor och gratis barnutrustning för alla barn upp till 3 år, lyxiga toalettaccessoarer, hårtork och separat dusch och WC samt telefon i badrummet.

Gran Deluxe
Sköna nätter får man i sängen av storlek kingsize i rumstypen Gran Deluxe. Högsta komfort och elegans möter när man kommer in i rummet, som har en bekväm soffhörna. Här finns både fast och trådlöst internet, en 32tums kabelTV med plattskärm och telefon med högtalare. Man kan reglera rummets temperatur och fuktighet med termostatkontroll och det finns egen bar med kylskåp samt badrockar, badtofflor och gratis barnutrustning för alla barn upp till 3 år. Badrummet är utsökt och lyxigt utrustat med toalettaccessoarer, hårtork, telefon, badkar och separat dusch och WC.

Junior Suite
När man bor i hotellets Junior Suite kan man välja mellan två enkelsängar, eller en säng i storlek kingsize. Rummet är stort med angränsande kontors- och vardagsrumsdel. Toppdesignen är utförd av Nini Andrade Silva, som smakfullt inrett det här rummet, som har både fast och trådlöst internet, en 32tums kabelTV i senaste modell med plattskärm, telefon med högtalare. Det finns termostatkontroll, egen bar med kylskåp, gratis barnutrustning för alla barn upp till 3 år, badrock och badtofflor. Badrummet är utrustat med särskilda toalettaccessoarer för rumstypen, hårtork, badkar och dusch, telefon och separat WC.

Design Suite
Design Suite är högsta formen av lyx. Ett rymligt boende med säng i storlek kingsize, ett separat vardagsrum och kontorsdel. Designen följer ett visst tema och rummet är utrustat med den senaste teknologin: en 32tums kabelTV med plattskärm och telefon. Det finns fjärrkontroll med flera funktioner vid sängen och termostatkontroll, en egen bar med kylskåp, badrock, badtofflor och gratis barnutrustning för alla barn upp till 3 år. Badrummet har en utsökt originaldesign och lyxig utrustning speciell för rumstypen, hårtork, telefon, både dusch och badkar samt separat WC.
Se priser och boka online härGöm kartan button.png

Vi använder cookies för att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster godkänner du vår användning av cookies.