Tivoli Carvoeiro Hotel Ravintolat ja Baarit

Luis Baena on nimitetty Tivoli hotellien johtavaksi keittiömestariksi. Hän on vastuussa uudelleen muokatun portugalilaisen ruokakulttuurin konseptin luomisesta ja toteuttamisesta. Hänen erittäin henkilökohtainen ja erilainen tyyli johtuu hänen matkoistaan ja kokemuksistaan. Hän on aina kokeilemassa , ja yhdistää eri vaikutteita ja suosituksia. Hänellä on laaja kansainvälinen kokemus ja hän on ollut johtava keittiömestari monessa huippuhotellissa. Hänen 25 vuotinen uransa sisältää yhteistyötä joidenkin maailman johtavien keittiömestarien kanssa, kuten Joël Robuchon ja Paul Bocuse.

Varanda Ravintola

Viidennen kerroksen  ravintola tarjoaa lokin näköalat yli alla olevan Atlantin valtameren. À-la-carte ruokalista on suunniteltu painottaen sekä laatua että vaihtelevuutta.

Aukioloajat:
Aamiainen tarjoillaan klo: 07.30-10.30.

Palmeira kahvikauppa
Uima-altaan vieressä, nauttikaa välipala tai kevyt ruoka ilman että teidän täytyy vaihtaa uimapukunne.

Aukioloajat:
Klo: 11.00-17.00 (huhtikuusta lokakuuhun)

Luolabaari

Laulakaa mukana, naurakaa ja yleisesti pitäkää hauskaa tämän baarin säännöllisen elävän musiikin ja viihde-esitysten ohjelmien aikana.

Bogartin baari

Tämä on paikka jonne mennä katsomaan suurinäyttöistä TV:tä, erityisen hyvä urheilutapahtumille, ja pelatkaa snookeria täysikokoisella pöydällä.

Allasbaari

Tämä allasbaari on avoinna ainoastaan kesäkuukausina


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

Käytämme evästeitä palveluidemme toimitukseen. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeiden käyttömme.