Tivoli Carvoeiro Hotel Restaurants en Bars

Luis Baena werd benoemd als Chef-kok voor Tivoli Hotels. Hij is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van een concept waarin de Portugese gastronomie nieuw leven werd ingeblazen. Hij ontleent zijn persoonlijke en kenmerkende stijl aan zijn vele reizen en belevenissen. Hij is altijd aan het experimenteren en combineert verschillende invloeden en referentiekaders. Hij beschikt over ruime internationale ervaring en is al in veel tophotels Chef-kok geweest. In zijn nu al 25 jaar durende carrière werkte hij reeds samen met de grootste chefs ter wereld, waaronder Joël Robuchon en Paul Bocuse.

Varanda Restaurant

Het restaurant op de vijfde verdieping biedt u het uitzicht dat een zeemeeuw op de Atlantische Oceaan onder hem heeft. Het à-la-carte menu is samengesteld met de nadruk op kwaliteit en afwisseling.

Openingstijden:
Het ontbijt wordt dagelijks van 07.30 tot 10.30 uur geserveerd

Palmeira Coffee Shop
Geniet bij het zwembad van een snack of een lichte maaltijd zonder dat u zich van uw zwemkleding hoeft te ontdoen.

Openingstijden:
Van 11.00 tot 17.00 uur (april tot oktober)

Grotto Bar
Zing mee, lach en heb plezier met de live muziek en de entertainmentshows die dagelijks in deze bar worden gehouden.

Bogart’s Bar
Hier moet u zijn als u televisie wilt kijken, met name naar sportevenementen, of een potje snooker wilt spelen op een grote tafel.

Pool Bar
Deze poolbar is alleen tijdens de zomermaanden geopend.


 
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro
  • Tivoli Carvoeiro

We gebruiken cookies voor de levering van onze diensten. Door het gebruik van onze diensten stem je in met ons gebruik van cookies.